Pic de l'infern

Ascensió a un dels cims més escarpats de la zona des d´on gaudirem d´una fantàstica vista dels llacs de Carançà i dels seus voltants.

Sortim del refugi de Coma de Vaca i seguim Freser amunt fins la cabana de Tirapits (Coma de Vaca-llacs de Carançà-Coma de Vaca). Deixem les marques vermelles i blanques o grogues i ens desviem del GR-11 pujant cap al nord a buscar la carena fronterera que separa les aigües del Freser de les del riu Carançà.

Un cop a la carena, anem cap al nord-est deixant a la nostra dreta un escarpament de roca calcària de color gris. Durant 5 minuts l´ascensió es torna aèria, tot i que si anem pel recorregut més fàcil no ens caldrà posar les mans per grimpar.

Sortejat aquest breu obstacle només ens queden 5 minuts més d´esforç per arribar a un dels cims més interessants de la zona. La tornada al refugi de Coma de Vaca la farem repetint el camí d´anada o be seguint el GR-11 fins al coll de Carançà i baixant per la vall de Coma de Vaca (Coma de Vaca-llacs de Carançà-Coma de Vaca).